Supa de varza cu ciolan afumat

de Crista_Luca in Supe, 8 Oct 2010 | 4063 vizualizari

 

Este o supica invatata de la mama... este foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • o varza mai mica
  • un ciolan afumat
  • 2 morcovi
  • o gulie
  • 1 patrunjel
  • ulei,sare, piper, faina, boia dulce, marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu ciolan afumat:

Se pune la fiert ciolanul afumat . Intre timp se curata zarzavaturile si se taie bucatele mici (mai putin patrunjelul, sotului nu-i place si eu il pun intreg, apoi il arunc dupa ce e gata supica), si varza julien .


Cand e aproape fiert ciolanul, se scoate din supa si se pun zarzavaturile la fiert. Ciolanul se taie bucatele mai mari si se adauga din nou in supa . Se lasa sa fiarba.


Se pun 2 linguri de ulei intr-o craticioara , se adauga faina si boiaua, se amesteca sa nu se prinda si sa nu se faca cocoloase.


Cand supa este aproape gata , se adauga (hoborasul ,asa se spune pe la noi )amestecul de faina cu boiaua, se condimenteaza , se adauga putin marar si se mai lasa sa dea in clocot de vreo 2-3 ori.


Se serveste cu putina smantana .... POFTA BUNA!


Cristin@

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

lacrimioara 1

09.10.2010, 14:06

ce imi place supa de varza e preferata si pt astasi pt ca arata bine

lacrimioara 1

09.10.2010, 14:08

si daca si la pusika ia venit pofta si face si ia supa de varza de ce nu as face si eu astazi ca mi-ai facut o pofta de lup

Crista_Luca 1

09.10.2010, 16:22

mersi Lacri, si asteptam poze cu supica de varza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste imperiale