Supa de varza cu ciolan afumat

de Bya Ralu in Supe, 2 Mai 2012 | 1823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat mediu
  • 1 varza medie
  • 1 tavita de legume
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • vegeta,piper,cimbru,leustean
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza cu ciolan afumat:

Varza se da pe razatoarea mare, se amesteca cu sare si se lasa asa 10 minute. Ciolanul se pune la foc, dupa cca 30 minute adaugam si varza scursa de zeama lasata. Punem ceapa intreaga, morcovul se taie rodele, telina se da pe razatoare si se calesc in ulei de masline. Se adauga in oala. Rosia se taie cubulete si se pune mai la sfarsit.


Oul se face franjuri in oala de ciorba, se adauga mararul, vegeta, piper, un varf de cimbru si leustean si putin patrunjel maruntit. Ciolanul afumat se scoate cand se desprinde carnea de pe os, se taie cubulete si se adauga carnea in oala de supa.


Se serveste cald

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bya Ralu 1

03.05.2012, 23:32

mersi draga mea

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:17

E preferata sotului meu .
Mersi pentru idee, azi asta serveste .

Bya Ralu 1

18.05.2012, 20:41

ma bucur ca ti-a fost de folos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza