Supa de vitel cu taitei de casa

de Gicuta69 in Supe, 22 Oct 2015 | 1138 vizualizari

 

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de vitel(cu carnita)
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • un ardei gras
  • o bucata mica de telina
  • o radacina patrunjel
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel verde
  • taitei de casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei de casa:

Spalam oasele de vitel si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare.Indepartam spuma formata . Mai adaugam apa cand scade. Cand carnea incepe sa devina frageda,punem legumele taiate bucati mari si ceapa intreaga.Lasam pe foc pana carnea se desprinde de pe oase si legumele sunt fierte. Dam deoparte si scoatem legumele si oasele din supa cu o spumiera (sau putem strecura supa) . Punem din nou pe foc si cand clocoteste adaugam taiteii si lasam sa fiarba in jur de zece minute.Potrivim gustul de sare si piper, adaugam rondele de morcov fiert si carnea taiata cubulete. Lasam sa mai dea cateva clocote, dam deoparte si presaram patrunjel. Pofta mare!












 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (15)

Catalina L 1

22.10.2015, 20:40

bravo....vreau o portie

Rocsi 1

22.10.2015, 21:14

Cat de gustoasa!

merisor 1

23.10.2015, 09:48

Tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen cu crutoane