Supa ,,la rece" de spanac

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 1364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 frunze de spanac
  • 250 ml apa
  • sare, piper dupa gust
  • un graunte de usturoi
  • un fir de ceapa verde
  • ulei de masline 10 ml
  • 2 linguri de rosii taiate cuburi ( din conserva)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ,,la rece" de spanac:

Am spalat frunzele de spanac. Am curatat firul de ceapa, grauntele de usturoi. Am pus in blender 250 ml apa, am adaugat frunzele de spanac, rosiile, ceapa, usturoiul, sare, piper, ulei de masline. Am mestecat bine pret de un minut.


Se serveste cu paine de secara.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ,,la rece" de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

21.03.2013, 13:39

Rocsi

Irina 1

26.03.2013, 16:15

Interesant! Nu m-as fi gandit, dar cred ca are un gust tare bun!

alilianaa 1

26.03.2013, 17:13

nebanuit de bun. In consecinta, am mai repetat reteta. Si cum aveam si ceva dureri ici colea, tind sa cred ca a contribuit la atenuarea lor pana disparitie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post