Supa ,,la rece" de spanac

de alilianaa in Mancaruri de post, 20 Mar 2013 | 1332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 frunze de spanac
  • 250 ml apa
  • sare, piper dupa gust
  • un graunte de usturoi
  • un fir de ceapa verde
  • ulei de masline 10 ml
  • 2 linguri de rosii taiate cuburi ( din conserva)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa ,,la rece" de spanac:

Am spalat frunzele de spanac. Am curatat firul de ceapa, grauntele de usturoi. Am pus in blender 250 ml apa, am adaugat frunzele de spanac, rosiile, ceapa, usturoiul, sare, piper, ulei de masline. Am mestecat bine pret de un minut.


Se serveste cu paine de secara.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ,,la rece" de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

21.03.2013, 13:39

Rocsi

Irina 1

26.03.2013, 16:15

Interesant! Nu m-as fi gandit, dar cred ca are un gust tare bun!

alilianaa 1

26.03.2013, 17:13

nebanuit de bun. In consecinta, am mai repetat reteta. Si cum aveam si ceva dureri ici colea, tind sa cred ca a contribuit la atenuarea lor pana disparitie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post