Supa rece cu rosii

de Sabina in Supe, 15 Iul 2009 | 7582 vizualizari

 

Supa este specifica regiunii spaniole Andaluzia si este preparata din legume proaspete si servita rece. In unele cartile de bucate spaniole gazpacho (asa se numeste in spaniola) este mentionata ca o salata ce poate fi servita cu adaos de legume tocate, crutoane sau cu oua fierte tari.
Va asigur ca este foarte usor de pregatit si extrem de racoritoare, gustoasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii coapte
  • 2 castraveti
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata usturoi
  • 2-3 fire de ceapa
  • masline
  • cateva cubulete de branza
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rece cu rosii:

Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mizam. Pastram supa intr-un bol la frigider.
Cand servim decoram cu masline, cubulete de branza, ardei gras si patrunjel. Putem sa adaugam si crutoane trase-n ulei de masline si usturoi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

adry88 1

19.05.2011, 16:14

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:46

MariaO 1

31.07.2013, 00:08

foarte gustoasa noi o numim GASPACHO.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare