Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Provocarea GastroArt
Intr-o oala mai mica punem la fiert legumele taiate marunt (ceapa, patrunjelul, morcovul, cartoful, usturoiul) timp de 8 minute, apoi adaugam lintea rosie spalata in prealabil. Se mai lasda la fiert doar 10 minute. Daca o lasam mai mult, riscam sa o fierbem foarte tare (doar 10 minute).
Dupa ce s-a fiert, condimentam cu sare si piper, lingura de legume uscate, frunzele de patrunjel si bulionul la sfarsit. Se lasa cam 5 minute sa se racoresca, apoi o pasam. Supa astfel obtinuta o servim cu crutoane de paine prajita.
Se poate servi calda sau rece.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult