Supa ucraineana de bob cu taitei de casa

de Ksenya in Supe, 21 Dec 2017 | 3547 vizualizari

COMENTARII (14)

xana 1

21.12.2017, 17:16

Vin si eu la o portie ca arata delicios!

vasimur 1

21.12.2017, 17:22

MotanLaOale 1

21.12.2017, 17:38

Merisor 1

21.12.2017, 17:49

Yummy, sună bine!

Lau 1

21.12.2017, 17:54

Anett 1

21.12.2017, 18:05

Super!

Rahela Velicu 1

21.12.2017, 18:40

RODIMUR 1

21.12.2017, 20:05

Bună supă...!

Ksenya 1

21.12.2017, 21:05

Multumesc de trecere!

elucubratiiculinare 1

22.12.2017, 08:29

mirela0911 1

22.12.2017, 08:52

Interesanta supa asta! Cred ca e cam buna!

dantes 1

23.12.2017, 10:31

Interesanta!

navidad_2017 1

24.12.2017, 18:47

Eiiii, draga Ksenia, aceasta supa o cunoastem si noi, este in alternanta cu cea de mazare uscata (facuta dupa reteta identica), masa noastra traditionala la pranzul din ziua de Ajun, adica chiar de azi ... La noi se fierbe o cantitate mai mare de bob, sau mazare (din fericire noi le gasim deja decorticate); jumatate se scoate cu o buna parte din zeama, cand sunt inca putin "al dente" (in supa noastra cea mai mare parte din boabe raman intregi) si se face supa propriu-zisa (noi punem si radacina de telina/patrunjel, cateodata chiar si cartof, dar intotdeauna si putin cimbru) dupa reteta Dvs. Iar cealalta jumatate se rasfierbe si se face din ea piure (cu adaos de ceapa+usturoi calite in ulei) care se manaca in ziua de Craciun (adica maine!), alaturi de varza rosie calita, la friptura de gasca. Retete una si una aveti, si tare pe gustul nostru...
Craciun fericit!

Ina 1

24.12.2017, 19:20

Interesant! Acum am cautat pe google sa vad ce-i bobul si vad ca e inrudit cu fasolea si mazarea, dar seamana mai bine cu fasolea. N-am combinat niciodata fasole/ mazare cu taitei, dar sigur mi-ar placea mancarea ta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de spanac