Supa-crema cu bostan si spanac

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 24 Mar 2015 | 1225 vizualizari

 

Inca o reteta de supa crema consistenta si savuroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras mediu
  • 2 felii de bostan
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi mari
  • 1 rosie bine coapta
  • 2 maini pline cu spanac baby
  • sare, piper alb macinat, un cub concentrat de legume,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema cu bostan si spanac:

Punem in oala la clait cu ulei de masline ceapa tocata si adaugam usturoiul zdrobit. Apoi punem morcovul curatat si taiat rondele, ardeiul gras curatat si taiat bucati nu foarte mici. Apoi adaugam cartofii, rosia si bostanul, toate taiate in bucati medii. Le lasam la calit putin si adaugam apa fierbinte, cat sa acopere de doua degete. Punem sare, cubul de legume si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand s-au inmuiat toate le pasam cu mixerul vertical (blenderul) pana iese o supa crema nu foarte groasa.


Dam iar la foc mic si aduagam spanacul. Lasam inca 5-8 minute sa fiarba si gustam de sare si piper dupa gust.


Se poate servi cu crutoane de paine prajita cu usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu bostan si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

cristeena20 1

24.03.2015, 11:29

multumesc!!

anca_rm 1

25.03.2015, 08:33

Panacris 1

26.03.2015, 09:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida cu iaurt