Supa-crema cu bostan si spanac

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 24 Mar 2015 | 824 vizualizari

 

Inca o reteta de supa crema consistenta si savuroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras mediu
  • 2 felii de bostan
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi mari
  • 1 rosie bine coapta
  • 2 maini pline cu spanac baby
  • sare, piper alb macinat, un cub concentrat de legume,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema cu bostan si spanac:

Punem in oala la clait cu ulei de masline ceapa tocata si adaugam usturoiul zdrobit. Apoi punem morcovul curatat si taiat rondele, ardeiul gras curatat si taiat bucati nu foarte mici. Apoi adaugam cartofii, rosia si bostanul, toate taiate in bucati medii. Le lasam la calit putin si adaugam apa fierbinte, cat sa acopere de doua degete. Punem sare, cubul de legume si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand s-au inmuiat toate le pasam cu mixerul vertical (blenderul) pana iese o supa crema nu foarte groasa.


Dam iar la foc mic si aduagam spanacul. Lasam inca 5-8 minute sa fiarba si gustam de sare si piper dupa gust.


Se poate servi cu crutoane de paine prajita cu usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu bostan si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

cristeena20 1

24.03.2015, 11:29

multumesc!!

anca_rm 1

25.03.2015, 08:33

Panacris 1

26.03.2015, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Supa de spanac