Supa-crema cu bostan si spanac

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 24 Mar 2015 | 3497 vizualizari

 

Inca o reteta de supa crema consistenta si savuroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras mediu
  • 2 felii de bostan
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi mari
  • 1 rosie bine coapta
  • 2 maini pline cu spanac baby
  • sare, piper alb macinat, un cub concentrat de legume,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema cu bostan si spanac:

 Punem in oala la clait cu ulei de masline ceapa tocata si adaugam usturoiul zdrobit. Apoi punem morcovul curatat si taiat rondele, ardeiul gras curatat si taiat bucati nu foarte mici. Apoi adaugam cartofii, rosia si bostanul, toate taiate in bucati medii. Le lasam la calit putin si adaugam apa fierbinte, cat sa acopere de doua degete. Punem sare, cubul de legume si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand s-au inmuiat toate le pasam cu mixerul vertical (blenderul) pana iese o supa crema nu foarte groasa.

Dam iar la foc mic si aduagam spanacul. Lasam inca 5-8 minute sa fiarba si gustam de sare si piper dupa gust.

Se poate servi cu crutoane de paine prajita cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu bostan si spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida cu iaurt