Supa-crema cu bostan si spanac

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 24 Mar 2015 | 3426 vizualizari

 

Inca o reteta de supa crema consistenta si savuroasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras mediu
  • 2 felii de bostan
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi mari
  • 1 rosie bine coapta
  • 2 maini pline cu spanac baby
  • sare, piper alb macinat, un cub concentrat de legume,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema cu bostan si spanac:

 Punem in oala la clait cu ulei de masline ceapa tocata si adaugam usturoiul zdrobit. Apoi punem morcovul curatat si taiat rondele, ardeiul gras curatat si taiat bucati nu foarte mici. Apoi adaugam cartofii, rosia si bostanul, toate taiate in bucati medii. Le lasam la calit putin si adaugam apa fierbinte, cat sa acopere de doua degete. Punem sare, cubul de legume si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand s-au inmuiat toate le pasam cu mixerul vertical (blenderul) pana iese o supa crema nu foarte groasa.

Dam iar la foc mic si aduagam spanacul. Lasam inca 5-8 minute sa fiarba si gustam de sare si piper dupa gust.

Se poate servi cu crutoane de paine prajita cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema cu bostan si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de leurda