Supa-crema de broccoli (de post)

de Anamaria7 in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 11038 vizualizari

 

Pentru viroza din mine :(

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana broccoli
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/4 telina
  • 1 lg ulei de masline
  • sare
  • 1 pachet soia, cuburi
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de broccoli (de post):

Spalam bine legumele, desfacem buchetelele de broccoli, taiem ceapa in 4, telina cubulete, iar morcovi rondele. Le punem la fiert in apa cu sare.

Cand sunt gata le scurgem, dar nu aruncam apa, o vom folosi la subtiat. Pasam legumele cu blenderul, adaugam lingura de ulei, subtiem cu apa in care au fiert si potrivim gustul cu sare.

Soia se fierbe in apa cu sare.

Servim supa cu bucatele de soia si feliute de usturoi.

TIPS-URI

1

Puteti cali usturoiul si sa prajiti apoi cubuletele de soia in acest ulei, eu am vrut sa evit orice prajeala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de broccoli (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fasole sote cu broccoli