Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne

de madi_marin in Supe, 25 Feb 2014 | 1272 vizualizari

 

Am inscris-o la concursul de pe blogul Cristinei Toth, concurs cu premii de la Baneasa.Sper sa va placa. Noi am mancat-o cu mare pofta.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui cu os
  • paste Baneasa conchiglie
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 ceapă uscată
  • 2 morcovi
  • 1 telina mică
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof mare
  • 150 ml smântână de gătit
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne:

Se curăţă legumele, se taie bucăţi şi se pun la fiert în mai multă apă împreună cu osul de la piept (pentru gust).


Separat se fierb pastele pe jumătate în apă cu sare şi puţin ulei.


Pieptul de pui se toacă, se amestecă cu sare, piper şi puţină ceapă verde. Pastele aproape fierte se umplu cu carne, apoi se dau rapid prin făină şi se pun din nou la fiert la foc micuţ în supă luată de la legume. Când sunt gata se strecoară şi se lasă deoparte.


Legumele fierte şi scurse de supa( care se păstrează), se pun în vasul robotului cu verdeaţa, smântâna de gătit,puţin ulei, sare şi piper după gust şi se pasează până se obţine supa-cremă, adăugând supă până obţinem consistenţa dorită. Se mută înapoi în vasul în care au fiert legumele şi se amestecă uşor cu pastele umplute.


Se serveşte caldă.


Poftă bună!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă-cremă de legume cu paste umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sim0na 1

26.02.2014, 10:39

Oleleuuu.. ce minunatie ai facut!!

_Alina_ 1

26.02.2014, 10:47

Vai, cum arata! Poti muri de pofta cand vezi bunatatea asta.

laura_n 1

26.02.2014, 20:23

grozav arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume