Supa-crema de praz

de nico15 in Supe, 25 Oct 2012 | 1469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 3 fire de praz
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 150 ml smantana lichida 15%
  • menta
  • sare
  • 50 ml smantana lichida 32%
  • Busuioc
  • 2 litri de supa(de legume)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de praz:

Se curata cartofii, prazul, ceapa si morcovul se taie in bucati potrivite si se pun la foc in supa, pe care o aveam pregatita anterior. Adaugam legumele si potrivim de sare, adaugam si o lingurita de menta(proaspata sau de la plic).


Le lasam la foc pana sunt fierte bine dupa care vom scoate legumele si le vom blenda, iar supa o dam la o parte dupa foc. Dupa ce am blendat bine adaugam in supa(care a scazut suficient datorita fierberii) in prealabil temperata(racita) smantana lichida 15% si mai fierbem la foc mic 15 minute.


Luam de pe foc si lasam in asteptare. Inainte de momentul servirii decoram supa-crema cu smantana 32% si decoram cu o frunza de Busuioc. Usoara si hranitoare, a avut un real success.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Lau 1

26.10.2012, 11:21

place

MotanLaOale 1

26.10.2012, 11:36

nico15 1

26.10.2012, 13:59

Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz