Supa-crema din legume deshidratate

de adnia in Supe, 23 Apr 2013 | 1086 vizualizari

 

Va povesteam acum ceva vreme despre rezerva mea de legume deshidratate, pe care am obtinut-o cu ajutorul deshidratorului (dar se poate folosi la fel de bine si cuptorul electric cu termostat, setat la 40-45 grade, cuptorul cu gaz, folosit cu focul minim si usa deschisa, etc.) Pe unele le-am pastrat ca atare, pe altele le-am conservat in ulei de masline. M-am gandit sa va arat astazi cum ne-am vitaminizat noi cu ajutorul lor in anotimpul rece, si anume cu o supa buna si preparata rapid!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • legume deshidratate (rosii, dovlecei, castraveti, ardei gras, morcov, vinete)-cate 1 lingura din fiecare
  • vegeta naturala (preparata tot in casa)
  • verdeturi uscate (obtinute cu ajutorul deshidratorului)
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 praf chilli (eu l-am preparat in casa)
  • 2 l apa
  • smantana/ iaurt/ creme fraiche pt. servit (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema din legume deshidratate:

Prepararea este extrem de simpla si rapida (doar stiti ca "locuiesc in masina":))! Am pus toate ingredientele de mai sus in oala minune si am fiert supa 3 minute sub presiune. Am lasat sa se depresurizeze natural (timp in care m-am ocupat de altceva), apoi am transferat totul in blender, am facut putin zgomot (cca 1 minut!), si supa mea a fost gata! Am pus in boluri, am decorat si am servit!

Enjoy!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema din legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Corinuta 1

29.04.2013, 22:51

superb arata!

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:30

kukibella 1

16.12.2013, 19:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de dovlecel