Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi

de articook in Peste, 21 Iun 2010 | 9029 vizualizari

 

Am gatit Surimi, de fapt mai mult sotul meu a gatit, eu am facut poze. Este o reteta foarte simpla si nu ia mult timp.

 

INGREDIENTE

  • surimi 4 pachete
  • 2 cepe albe mari
  • sare de mare si piper negru proaspat macinat
  • un catel de usturoi
  • smantana
  • otet balsamic
  • salata verde
  • paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi:

Primul lucru care trebuie sa il faceti, este sa decongelati Surimi punandu-i intr-un vas cu apa calda, cand au inceput sa se decongeleze indepartati folia in care sunt impachetati individual. Puneti intr-o tigaie mare { tigaia trebuie sa fie cu pereti subtiri } ulei de masline { extra virgin } adaugati 2 cepe taiate in jumatate si pe urma felii { nu foarte subtiri } lasati ceapa sa se faca aproape transparenta si pe urma adaugati surimi { amestecand din cand in cand } ii lasati pe foc pana cand vedeti ca au inceput sa se desfaca la capete { cum arata cei din foto. } se condimenteaza la sf. cu sare { de mare } si piper negru { proaspat macinat }.


Painea se poate pune de la inceput in cuptor pe gratar { pe programul cu ventilare } si o lasati pana cand ati terminat de gatit { in asa fel va ramane calda, perfecta pentru ca untul cu care o ungeti sa se topeasca } Salata verde se taie destul de marunt si se condimenteaza cu ulei de masline, sare, piper + otet balsamic sau orice alt dresing de salate. Sosul de smantana se face dintr-un usturoi pisat sau dat prin razatoare. Se freaca usturoiul cu putin ulei de masline, dupa care se adauga treptat smantana si se amesteca bine { condimentati cu sare + piper }



Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şurimi cu salată verde şi sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.