Sushi wrap

de slowfoodcuisine in Somon, 2 Apr 2011 | 4516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 2 oua
  • 4 linguri de lapte
  • 50g somon afumat
  • cateva rondele de castravete
  • 1 morcov
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi wrap:

Intindem fiecare lipie pe care o farfurie.

Din oua si lapte facem cate o omleta pe care o condimentam cu sare, piper, si o asezam peste lipie.

Al treilea strat este din bucatele de somon afumat

 Urmeaza morcovul taiat bastonase si rondelele de castravete.

Rulam si devoram!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sushi wrap" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:22

adry88 1

06.05.2011, 15:50

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:14

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!