Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie

de Satisfyyourcravings in Peste, 28 Iul 2016 | 486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru peste:
  • 500 grame fillet de cod, fara oase sau piele
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sucul de la 1 lime
  • 2 catel de usturoi
  • 1 1/2 lingurite pudra de chili
  • 1/2 lingurita pudra de cumin
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/8 lingurita piper Cayenne
  • Pentru servit:
  • 6 tortilla
  • 1 avocado
  • iaurt
  • flori de chives
  • sos picant (optional)
  • Pentru coleslaw:
  • 1/2 varza rosie, taiata julienne
  • 1 legatura mica de coriandru sau patrunjel, tocat
  • 1/2 ceapa rosie mica, tocata
  • sucul de la 1 lime
  • 1 lingura ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie:

Pentru peste, se amesteca uleiul cu sucul de lime, usturoiul pisat, sare, piper, pudra de chili, cuminul pudra, paprika si piperul Cayenne, apoi se marineaza pestele in acesta marinada, pentru 20 de minute.


Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu spre mare si se gateste pestele 2-3 minute pe parte, pana este gatit complet.


Pentru salata coleslaw se amesteca toate ingredientele intr-un bol cu putina sare si putin piper.


Avocadoul se taie felii.


Se umplu tortilla cu salata, pestele rupt bucati, felii de avocado, flori de chives si se stropesc cu iaurt si sos picant (optional).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu peste la gratar si salata coleslaw din varza rosie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

28.07.2016, 19:20

bun

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

Panacris 1

29.07.2016, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu prosciutto la cuptor