Taco cu somon si iaurt mentolat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de 125 grame somon cu piele
  • 2-3 linguri mix 5 condimente chinezesti
  • 1/2 legatura coriandru
  • 1/2 legatura menta
  • 150 grame iaurt degresat bio
  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 1 chili
  • 1 lingura otet
  • putin zahar
  • 4 tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu somon si iaurt mentolat:

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper.


Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute, pana cand sunt gatite aproape complet. Se opreste focul, se intorc bucatile si se lasa pana sunt gatite complet 1-2 minute.


Se toaca coriandrul si menta si se amesteca cu iaurtul si sare.


Folosind un peeler, se taie fasii lungi si subtiri de castravete care se aseaza intr-un bol. Se toaca ceapa rosie julienne si chiliul rondele. Se adauga peste castravete, impreuna cu otetul, zaharul si sare si se amesteca usor.


Se aseaza tortilla pe farfurii, iar in centru bucati de somon, piele crocanta, castravete picant si iaurt mentolat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu somon si iaurt mentolat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

24.03.2016, 16:51

Bunica 1

24.03.2016, 17:41

Cu peste bun!

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Conopida in crusta de bere