Taco cu somon si iaurt mentolat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de 125 grame somon cu piele
  • 2-3 linguri mix 5 condimente chinezesti
  • 1/2 legatura coriandru
  • 1/2 legatura menta
  • 150 grame iaurt degresat bio
  • 1 castravete
  • 1 ceapa rosie
  • 1 chili
  • 1 lingura otet
  • putin zahar
  • 4 tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taco cu somon si iaurt mentolat:

Se presara bucatile de somon cu mixul de condimente, evitand pielea si se ung cu ulei, sare si piper.


Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu, cu pielea in jos, 8-9 minute, pana cand sunt gatite aproape complet. Se opreste focul, se intorc bucatile si se lasa pana sunt gatite complet 1-2 minute.


Se toaca coriandrul si menta si se amesteca cu iaurtul si sare.


Folosind un peeler, se taie fasii lungi si subtiri de castravete care se aseaza intr-un bol. Se toaca ceapa rosie julienne si chiliul rondele. Se adauga peste castravete, impreuna cu otetul, zaharul si sare si se amesteca usor.


Se aseaza tortilla pe farfurii, iar in centru bucati de somon, piele crocanta, castravete picant si iaurt mentolat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taco cu somon si iaurt mentolat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 16:51

Bunica 1

24.03.2016, 17:41

Cu peste bun!

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi dulci cu peste si salsa de ardei copti