Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere

de Toamna07 in Paste, 3 Feb 2014 | 3726 vizualizari

 

Inspiratie pentru cand ai pofta de paste delicioase si puternic aromate !

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500 g taitei cu ou sau tagliatele
  • 300 g muschi sau pulpa de porc(cuburi)
  • 2-3 catei de usturoi tocati fin
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurite de amidon
  • 1 lingura de miere
  • 1 bucata de ghimbir cat degetul mare,tocat fin
  • 1 ardei gras verde taiat felii
  • 150 g fasole verde
  • 2 lingurite seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere:

Mod de preparare:

Fierbem pastele al dente intr-o oala cu apa si sare.
Intre timp,amestecam amidonul cu o lingura de apa,apoi adaugam sosul de soia si mierea;dam deoparte.
Intr-o tigaie mare incingem putin ulei si dam focul mare.Adaugam carnea de porc si tinem pe foc pana se rumeneste bine pe toate partile.
Ponderam focul si punem ghimbirul,usturoiul,ardeiul si fasolea verde.Mai tinem pe foc 3-4 minute.Acum adaugam sosul si amestecam mereu.Tinem pe foc pana ce sosul se ingroasa.
Adaugam sare numai daca este nevoie.Sosul de soia este destul de sarat !
Se impart tagliatelele scurse in boluri.Se pun carnea de porc si legume deasupra si si finalizeaza cu o ploaie de seminte de susan .

Acest preparat este demential,amestecul de sos de soia,ghimbir si miere este explozie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si kaizer