Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere

de Toamna07 in Paste, 3 Feb 2014 | 1906 vizualizari

 

Inspiratie pentru cand ai pofta de paste delicioase si puternic aromate !

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500 g taitei cu ou sau tagliatele
  • 300 g muschi sau pulpa de porc(cuburi)
  • 2-3 catei de usturoi tocati fin
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 lingurite de amidon
  • 1 lingura de miere
  • 1 bucata de ghimbir cat degetul mare,tocat fin
  • 1 ardei gras verde taiat felii
  • 150 g fasole verde
  • 2 lingurite seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere:

Mod de preparare:



Fierbem pastele al dente intr-o oala cu apa si sare.

Intre timp,amestecam amidonul cu o lingura de apa,apoi adaugam sosul de soia si mierea;dam deoparte.

Intr-o tigaie mare incingem putin ulei si dam focul mare.Adaugam carnea de porc si tinem pe foc pana se rumeneste bine pe toate partile.

Ponderam focul si punem ghimbirul,usturoiul,ardeiul si fasolea verde.Mai tinem pe foc 3-4 minute.Acum adaugam sosul si amestecam mereu.Tinem pe foc pana ce sosul se ingroasa.

Adaugam sare numai daca este nevoie.Sosul de soia este destul de sarat !

Se impart tagliatelele scurse in boluri.Se pun carnea de porc si legume deasupra si si finalizeaza cu o ploaie de seminte de susan .



Acest preparat este demential,amestecul de sos de soia,ghimbir si miere este explozie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu porc prajit,ghimbir si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

04.02.2014, 13:38

biig like!

Panacris 1

04.02.2014, 20:15

Toamna07 1

10.02.2014, 17:22

Pupici !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan