Tagliatelle aromate cu ciuperci

de AnyCostescu in Paste, 26 Sep 2012 | 1972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g tagliatelle
  • 250 g ciuperci
  • o rosie mare
  • o ceapa mare
  • 4 lg ulei de masline
  • 4 frunze busuioc
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aromate cu ciuperci:

Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute.


Taie ceapa marunt, spala si taie rosia cuburi mici. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste ceapa,a daugand la sfarsit usturoiul intreg. Scoate catelul de usturoi cand s-a rumenit, fara ca el sa se inegreasca.


Adauga rosiile si 2 frunze de busuioc, fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga ciupercile si fierbe totul la foc mic circa 10 minute..


Fierbe pastele intr-o oala cu apa clocotita, cu un praf de sare. Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci, amestecandu-le bine cu sosul..


Dupa ce ai amestecat bine tagliatellele cu ciupercile adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat, fierbinti. Se poate pune parmezan ras sau cascaval..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aromate cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

26.09.2012, 22:28

diaconta 1

26.09.2012, 23:02

imi plac

adry88 1

28.09.2012, 15:42

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Beef Stroganoff