Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 2976 vizualizari

 

Reteta aceasta este o adaptare de la Spaghetele aglio, olio & peperoncino. Este o reteta foarte rapida si merge foarte bine pentru o cina sau o zi de post, daca renuntati la cascaval.
Cum eu am facut tagliatelle cu spanac, m-am hotarat sa le folosesc la aceasta reteta

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle cu spanac
  • 2-3 chilli uscati
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aglio, olio & peperoncino:

Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste.

Pastele se pun la fiert.

Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste. Pastele scurse si pun intr-un castron si se amesteca cu usturoiul si chilli. Se pune cascaval sau parmezan deasupra, se garnisteste cu frunze de busuioc si ....... Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aglio, olio & peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tagliatelle aglio, olio & peperoncino-0
Tagliatelle aglio, olio & peperoncino-1
Tagliatelle aglio, olio & peperoncino-2

COMENTARII (11)

cococo

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!