Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

de AlexTeacher in Paste, 17 Noi 2015 | 1737 vizualizari

 

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food". 

 

INGREDIENTE

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco:



  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;




  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;




  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;




  • Scurge-le apoi de apa;




  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;




  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;




  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;




  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste;



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

18.11.2015, 12:40

tare bune!

Panacris 1

18.11.2015, 20:10

Superrrrr! Multumesc pentru numeroasele imagini din timpul preparării Am vazut acolo o ustensilă interesantă, cu ce ai amestecat branzeturile pentru sos Data viitoare poate, o voi ”descoperi” în întregime. O reteță super ușoară și tare gustoasă

dantes 1

23.11.2015, 06:37

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton