Tagliatelle cu broccoli si galbiori

de katty in Paste, 30 Oct 2015 | 829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr galbiori proaspeti
  • 200 gr broccoli congelat
  • 250 gr tagliatelle
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper negru macinat
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu broccoli si galbiori:

Punem la foc o oala cu apa sarata si fierbem pastele al dente.

Incintam untul si uleiul de masline intr-o tigaie si punam la prajit ciupercile, pe care in prealabil le-am spalat, le-am curatat si le-am taiat in bucati mai maricele.

Cand ciupercile au inceput sa se rumeneasca adaugam buchetelele de broccoli dezghetate. Le lasam cateva minute, agitand tigaia din cand in cand pana broccoli se inmoaie usor, apoi stingem cu 1 polonic de apa de la paste. Adaugam piper , smantana si lasam sa dea cateva clocote. Scurgem pastele si le punem insos. Amestecam usor pana pastele absorb tot sosul. Servim pastele imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu broccoli si galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

m_alina1985 1

01.11.2015, 18:56

Arata arte bine

dorina38 1

01.11.2015, 20:38

delicioase

diaconta 1

01.11.2015, 20:45

Ioooooooooi de-astea as vrea si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mini penne cu chiftele in sos