Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 4569 vizualizari

COMENTARII (14)

lia maria 1

15.10.2010, 15:32

sunt primasi arata asa binepastele asteaasa ca pregateste-mi o portie ca vin

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:37

bineinteles Lia , dar ai spus cuvantul vin ? avem si vin alb productie proprie , demi -sec

adasev12 1

15.10.2010, 15:49

vin si eu, ca-mi plac pastele muuuult.....da vin demi-dulce n-ai?eu de-ala vreau...si merge si rosu, ca nu-s pretentioasa( anu trecut cand am fost in tara cumnata mea m-a cinstit numa cu un vin cica-i zice Sange de taur...mai frate, nu-s de ce-o fi sangele ala, da tare o fost buuuun) .

Miha 1

15.10.2010, 15:52

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:54

Ada , gasim ceva la ,, arhiva ''

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:56

Miha , daca doresti si tu esti invitata mea .

Corinuta 1

15.10.2010, 17:58

n-am mai vazut paste cu busuioc, cum sunt?

mihaelar63 1

15.10.2010, 18:00

Foarte bune am mai vazut parca si cu ciuperci , dar am zis ca ciupercile le pun separat

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:51

frumos mai arata...............vin si eu..................

mena29 1

15.10.2010, 21:31

ce bine arata

marcela1979 1

15.10.2010, 22:39

nadina73 1

16.10.2010, 01:57

si de aici vreauuuuuuuu

lilik 1

16.10.2010, 16:45

Cris2711 1

12.03.2011, 14:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu rosii si mozzarella la cuptor