Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 4035 vizualizari

COMENTARII (14)

lia maria 1

15.10.2010, 15:32

sunt primasi arata asa binepastele asteaasa ca pregateste-mi o portie ca vin

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:37

bineinteles Lia , dar ai spus cuvantul vin ? avem si vin alb productie proprie , demi -sec

adasev12 1

15.10.2010, 15:49

vin si eu, ca-mi plac pastele muuuult.....da vin demi-dulce n-ai?eu de-ala vreau...si merge si rosu, ca nu-s pretentioasa( anu trecut cand am fost in tara cumnata mea m-a cinstit numa cu un vin cica-i zice Sange de taur...mai frate, nu-s de ce-o fi sangele ala, da tare o fost buuuun) .

Miha 1

15.10.2010, 15:52

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:54

Ada , gasim ceva la ,, arhiva ''

mihaelar63 1

15.10.2010, 15:56

Miha , daca doresti si tu esti invitata mea .

Corinuta 1

15.10.2010, 17:58

n-am mai vazut paste cu busuioc, cum sunt?

mihaelar63 1

15.10.2010, 18:00

Foarte bune am mai vazut parca si cu ciuperci , dar am zis ca ciupercile le pun separat

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:51

frumos mai arata...............vin si eu..................

mena29 1

15.10.2010, 21:31

ce bine arata

marcela1979 1

15.10.2010, 22:39

nadina73 1

16.10.2010, 01:57

si de aici vreauuuuuuuu

lilik 1

16.10.2010, 16:45

Cris2711 1

12.03.2011, 14:22

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Paste tagliatelle cu sos alb ciuperci