Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 2441 vizualizari

 

Cum vad cate o pasta fainoasa mai deosebita nu rezist si ii spun ,, hai cu mine''!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste cu busuioc ,
  • 250 gr paste integrale ,
  • sare 
  • 500 gr pastrama porc 
  • 100 ml ulei
  • 3 rosii 
  • 3 catei usturoi
  • i ardei rosu
  • sare
  •  piper 
  • busuioc verde
  • 300 gr branza burduf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu busuioc si pastrama:


  1. pastele se fierbin apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda , se scurg si se clatesc cu apa rece .

  2. in restul de ulei incins se prajeste pastrama [ desarata daca e cazul ] taiata fasii , pana devine usor crocanta ,

  3. rosiile usturoiul , ceapa , ardeiul se curata , se spala , se taie bucati si se dau prin blender cu 2 fire busuioc .Sucul rezultat se da in clocot scurt impreuna cu sare si piper . [sa-i mai ramana savoarea de proaspat ]

  4. serviti pastele cu sosul proaspat , pastrama crocanta si decor de busuioc verde , presarati cu branza de burduf .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu busuioc si pastrama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

16.10.2010, 01:57

si de aici vreauuuuuuuu

lilik 1

16.10.2010, 16:45

Cris2711 1

12.03.2011, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza