Tagliatelle cu carnati si ciuperci

de luminita20_2006 in Paste, 22 Mai 2009 | 4347 vizualizari

 

este o reteta invatata de la mama soacra...si ea la randul ei a invatat sa o faca in italia...e foarte delicioasa...pacat ca carnatii romanesti nu mai sunt ce aceeasi calitate ca mai inainte.....sfatul meu....faceti carnatii acasa...

 

INGREDIENTE

  • o punga tagliatelle
  • 300 gr carnati picanti praspeti( pentru gratar)
  • 300 gr ciuperci
  • parmezan
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masine
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati si ciuperci:

Se pune apa si 1 lingurita de sare la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga tagliatelle. Separat se curata ciupercile si se taie felii ; Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si ciupercile si se lasa sa se prajeasac cu capac, cand sunt aproape gata se pune doar compozitia din carnati !  cand e gata  carnea se adauga rozmarinul tocat marunt si piper. Se amesteca cele doua si se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Miha 1

22.05.2009, 12:21

Trebuie carnati proaspeti,nu?

luminita20_2006 1

22.05.2009, 12:35

da...carnati pentru gratar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Paste cu resturi de friptura