Tagliatelle cu carnati si ciuperci

de luminita20_2006 in Paste, 22 Mai 2009 | 2516 vizualizari

 

este o reteta invatata de la mama soacra...si ea la randul ei a invatat sa o faca in italia...e foarte delicioasa...pacat ca carnatii romanesti nu mai sunt ce aceeasi calitate ca mai inainte.....sfatul meu....faceti carnatii acasa...

 

INGREDIENTE

  • o punga tagliatelle
  • 300 gr carnati picanti praspeti( pentru gratar)
  • 300 gr ciuperci
  • parmezan
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei de masine
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu carnati si ciuperci:

Se pune apa si 1 lingurita de sare la fiert, cand incepe sa fiarba se adauga tagliatelle. Separat se curata ciupercile si se taie felii ; Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si ciupercile si se lasa sa se prajeasac cu capac, cand sunt aproape gata se pune doar compozitia din carnati ! cand e gata carnea se adauga rozmarinul tocat marunt si piper. Se amesteca cele doua si se serveste cu parmezan ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu carnati si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Miha 1

22.05.2009, 12:21

Trebuie carnati proaspeti,nu?

luminita20_2006 1

22.05.2009, 12:35

da...carnati pentru gratar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fettuccine cu sos alb si ciuperci