Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Deoarece baiatul este indragostit de paste cu chiftele, am facut mai multe retete diferite prin ingrediente.
Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.
Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, apa, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute. Se adauga ciupercile si porumbul si se fierbe 10-15 minute.
Se adauga chiftelutele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.
Se fierb tagliatellele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.
Se pun tagliatellele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu chiftelute peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.
Se pot presara si cu cascaval la servire.
Pofta Buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult