Coltunasi cu urda

de ianculubita in Paste, 28 Feb 2013 | 4417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 200g urda
  • 1galbenus
  • 50g unt
  • 1ceasca smantana
  • 2linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu urda:

Facem un aluat din faina,ou,sare,lapte,formam o sfera pe care o lasam sa se odihneasca 15min;din acest aluat facem 2 foi putin mai groase decat foaia de taitei,o punem pe forma speciala pe care am pudrat-o cu faina;


in gauri punem cate 1lingurita de urda pe care am amestecat-o cu galbenus si putina sare,acoperim cu a doua foaie,apoi trecem pe deasupra cu sucitorul pana se desprind coltunasii si cad pe partea opusa si-i punem in oala cu apa si sare care clocoteste pe foc;


dupa ce coltunasii s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierti,ii scoatem cu lingura cu gauri punem peste ei unt,scuturam vasul sa se omogenizeze cu unt si-i servim cu smantana si parmezan deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (12)

laura_n 1

28.02.2013, 19:42

ce bunatate si ce forma faina au

adry88 1

28.02.2013, 19:45

ianculubita 1

01.03.2013, 15:47

Fetelor daca aveti relatii(prieteni) in Moldova de peste Prut,rugati sa va cumpere de acolo!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi sau vareniki cu brinza de vaci