Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .
Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.
Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.
Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.
Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .
Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.
Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.
Se servesc calde .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult