Tagliatelle cu cicoare

de - Andreea - in Paste, 1 Apr 2014 | 2176 vizualizari

 

Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 400 gr frunze cicoare
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cicoare:

Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.


Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.


Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.


Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.


Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .


Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.


Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.


Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cicoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

02.04.2014, 17:07

ce gust au?

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:21

mmmm.... interesant

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:48

Laura iti zic sincer cas aduc a spanac fiert si calit.Doar ca nu au amarul spanacului.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti