Tagliatelle cu cicoare

de Andreea Caroline in Paste, 1 Apr 2014 | 1036 vizualizari

 

Aici frunzele de cicoare sunt des folosite in bucatarie.Tot de aici am invatat sa fac paste cu cicoare.Am fost cam sceptica la inceput insa sunt extrem de gustoase.Merita incercate .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 400 gr frunze cicoare
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu cicoare:

Mai intai spalam bine frunzele de cicoare.Le punem la fiert in apa rece cu sare.


Cand au fiert le punem sa se scurga bine apa din ele.


Intr-o tigaie punem uleiul de masline si calim usturoiul curatat.Cand acesta a prins culoare il eliminam.


Punem frunzele de cicoare si lasam la calit.


Turnam totul in paharul blender-ului si mixam pana ce obtinem o pasta .


Separat,intre timp punem apa la fiert.Cand fierbe,punem apa si pastele.Cand au fiert le scurgem bine de apa.


Amestecam pastele cu crema si presaram parmezan.


Se servesc calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cicoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

02.04.2014, 17:07

ce gust au?

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:21

mmmm.... interesant

Andreea Caroline 1

02.04.2014, 21:48

Laura iti zic sincer cas aduc a spanac fiert si calit.Doar ca nu au amarul spanacului.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa cu pui si ciuperci