Tagliatelle cu mascarpone

de GretaRachita in Paste, 6 Ian 2014 | 1863 vizualizari

 

Vreau sa simt caldura incalzindu-mi pielea...Pielea, vinilinul au devenit un must in acest anotimp. Le gasim folosite in toate piesele vestimentare: de la fuste, rochite, pantaloni, la sacouri. Ceea ce imi place este faptul ca nu ma oboseste sa vad toata aceasta piele, peste tot, nu ma supara. Este folosita intr-un asa fel incat nu ma duce imediat cu gandul, asa cum se intampla odata, la hard rock. Mi se pare ca adeuce chiar o nota in plus de romanticism, de chic, de glamour. Un lucru este sigur: cat woman s-a intors si asta ne place.
Trecand de la cat walk la masa noastra cea de toate zilele, va propun astazi rulouri de proscuitto crudo cu tagliatelle si mascarpone.

 

INGREDIENTE

  • 150 g de tagliatelle
  • 80 g mascarpone
  • 1 galbenus de ou
  • 150 prosciutto crudo
  • 20 g parmigiano
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu mascarpone:

Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe ambalaj). Le amestecam cu branza mascarpone, cu galbenusul de ou, un varf de cutit de nucsoara, parmigian si piper negru macinat proaspat. Desfacem feliile de prosciutto (taiat subtire ca si fila de hartie) si punem pe fiecare felie cca. 1 1/2 lingura din compozitia de tagliatelle de mai sus. Rulam feliile de prosciutto astfel incat sa formam niste rulouri.


Le dam la cuptor pentru cateva minute, 180 grade, ventilat si le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.01.2014, 23:40

diaconta 1

07.01.2014, 09:29

Imi plac pastele combinate cu mascarpone

GretaRachita 1

08.01.2014, 00:57

Diaconta aceasta este o creatie a mea si este f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu mascarpone si pesto