Tagliatelle cu mascarpone

de GretaRachita in Paste, 6 Ian 2014 | 1649 vizualizari

 

Vreau sa simt caldura incalzindu-mi pielea...Pielea, vinilinul au devenit un must in acest anotimp. Le gasim folosite in toate piesele vestimentare: de la fuste, rochite, pantaloni, la sacouri. Ceea ce imi place este faptul ca nu ma oboseste sa vad toata aceasta piele, peste tot, nu ma supara. Este folosita intr-un asa fel incat nu ma duce imediat cu gandul, asa cum se intampla odata, la hard rock. Mi se pare ca adeuce chiar o nota in plus de romanticism, de chic, de glamour. Un lucru este sigur: cat woman s-a intors si asta ne place.
Trecand de la cat walk la masa noastra cea de toate zilele, va propun astazi rulouri de proscuitto crudo cu tagliatelle si mascarpone.

 

INGREDIENTE

  • 150 g de tagliatelle
  • 80 g mascarpone
  • 1 galbenus de ou
  • 150 prosciutto crudo
  • 20 g parmigiano
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu mascarpone:

Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe ambalaj). Le amestecam cu branza mascarpone, cu galbenusul de ou, un varf de cutit de nucsoara, parmigian si piper negru macinat proaspat. Desfacem feliile de prosciutto (taiat subtire ca si fila de hartie) si punem pe fiecare felie cca. 1 1/2 lingura din compozitia de tagliatelle de mai sus. Rulam feliile de prosciutto astfel incat sa formam niste rulouri.


Le dam la cuptor pentru cateva minute, 180 grade, ventilat si le servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

06.01.2014, 23:40

diaconta 1

07.01.2014, 09:29

Imi plac pastele combinate cu mascarpone

GretaRachita 1

08.01.2014, 00:57

Diaconta aceasta este o creatie a mea si este f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32