Tagliatelle cu pui si ciuperci

de diaconta in Paste, 24 Sep 2011 | 20557 vizualizari

 

Tot din categoria mancarurilor usoare,de gatit si de ...digerat.Imi era dor de niste paste bune....si astea sunt foarte bune,va asigur.Oricum n-am prea avut timp de gatit,la noi in oras e Sarbatoare mare,asa ca am cam chiulit de la bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle
  • un piept de pui
  • ciuperci champignion din conserva
  • un morcov
  • rosii cherry
  • sare,piper
  • busuioc uscat
  • marar,ceapa verde
  • usturoi
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • o lingura amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

 Pastele se pun la fiert,nu cred  sa fie prea complicat,aveti nevoie doar de apa,putina sare si....... rabdare daca nu va este prea foame.

        Pieptul de pui se taie bucati si se pune la prajit cu putin ulei.Cand s-a patruns putin se condimenteaza ,se adauga morcovii taiati fideluta,ciupercile si ceapa verde.Se mai prajesc putin impreuna apoi adaugam si rosiile cherry si busuiocul.Punem putina apa,acoperim si lasam sa fiarba.Dupa putin timp punem si usturoiul.

       Cand carnea este facuta,se amesteca smantana cu amidonul,se ia cate putin sos si se pune peste amestec ca sa-l incalzim.Apoi turnam smantana peste sos.Mai lasam putin sa fiarba.Luam de pe foc,punem mararul si gata mancarica.

      Nu-i asa ca n-a durat prea mult???Si ce bun eeeeeeeeeee......

      Pofta buna!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere