Tagliatelle cu pui si sos de branza

de Oana in Paste, 28 Apr 2009 | 4769 vizualizari

 

Extrem de rapid de facut, pastele cu pui sunt preferatele noastre. Cu diferite sosuri putem pregati rapid o cina delicioasa. Ca sa nu ne complicam si sa stam prea mult in bucatarie, avem mereu pregatite in camara diferite sosuri pentru paste cumparate din hipermarket. Restul inventam pe moment :)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui taiat fasiute subtiri
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • usturoi granulat
  • o lingura de unt
  • un borcanel cu sos de branza pentru paste
  • tagliatelle cu spanac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si sos de branza:

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, in apa clocotita cu sare.

Intre timp topim untul intr-o tigaie de teflon, apoi punem puiul si-l lasam sa-si schimbe culoarea, intorcandu-l pe toate partile. Adaugam sare si piper, putin busuioc si usturoi granulat. Punem o canuta cu apa calda (am luat din oala in care fierbeau pastele ) si lasam sa se inabuseasca vreo 5 minute. apoi adaugam sosul si mai lasam cateva minute. La final adaugam pastele scurse de apa si amestecam bine sa se patrunda aromele si culorile. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

Desert mere coapte

de Camelya 5

ieri la 18:15

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza