Un preparat rapid și gustos pentru mămici grăbite.
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie.
Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se călește câteva minute, până se infuzează uleiul. Se adaugă pastele și se amestecă până când acestea sunt acoperite complet de ulei.
Se împarte în farfurii, apoi se așează Pancetta ruptă în bucăți, bulgărași de Ricotta si rucola.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro