Tagliatelle cu sos arrabiata

de Sidy in Paste, 28 Aug 2011 | 5789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle
  • 400 g rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • oregano
  • chilli
  • 2 linguri pasta gogosari
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos arrabiata:

Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt. Rosiile din conserva se toaca si ele marunt. Patrunjelul verde se toaca fin. In doua linguri ulei de masline sotam putin ceapa, dupa doua minute adaugam usturoiul, celelalte condimente si rosiile. Lasam sa fiarba 10-15 minute pina cand ceapa se inmoaie de tot.

Intr-un vas punem apa cu sare si o lingura cu ulei.Lasam sa dea in clocot si adaugam pastele pe care le lasam sa fiarba 8 minute. Dupa ce sunt gata le strecuram de apa in care au fiert , le dam sub un jet de apa rece apoi le punem in farfurii. Deasupra punem sos arabiata din belsug si presaram patrunjel verde tocat. Se poate rade putin cascaval deasupra.

O mancare usoara si foarte sanatoasa. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos arrabiata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii