Tagliatelle cu sos de ciuperci

de - Andreea - in Paste, 24 Feb 2013 | 4287 vizualizari

 

Cred ca pastele sunt cel mai rapid si satios fel de mancare...Mie imi plac mult...in aproape toate combinatiile.Astazi prezint aceste paste cu ciuperci ce merita incercate mai ales ca se fac in mai putin de 30 minute...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr tagliatelle
  • 1 cutie ciuperci champignion
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura patrunjel tocat( facultativ)
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de ciuperci:

Ciupercile se scurg bine de lichidul de conservare.Iar daca nu sunt deja feliate,le feliem in felii subtiri.

Intr-o tigaie punem la incins ulei si adaugam catelul de usturoi.Cind acesta a prins culoare il eliminam.

Adaugam in tigaie ciupercile si le lasam la calit la foc iute citeva minute.Adaugam apoi bulionul diluat in putina apa,adaugam sare si piper dupa gust.Lasam citeva minute la foc mic.

Separat intr-o oala punem apa.Cind aceasta fierbe se adauga sare iar apoi cind apa fierbe din nou adaugam pastele care se vor fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.Cind sunt fierte le scurgem de apa.

Asezam pastele intr-o farfurie si deasupra punem sosul si presaram cu patrunjel tocat fin.

Se servesc fierbinti.

TIPS-URI

1

Sunt mult mai gustoase daca se vor folosi ciupercile proaspete.

2

Usturoiul il putem inlocui cu o ceapa tocata foarte fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

20.03.2013, 13:36

La multi ani Andreea sanatate si bucurii

epurasha2bb 1

20.03.2013, 22:04

la multi ani ! si complimente pentru mancare!arata minunat !

- Andreea - 1

20.03.2013, 23:06

multumesc fetelor

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de ciuperci