Tagliatelle cu sos de ciuperci

de Andreea Caroline in Paste, 24 Feb 2013 | 2419 vizualizari

 

Cred ca pastele sunt cel mai rapid si satios fel de mancare...Mie imi plac mult...in aproape toate combinatiile.Astazi prezint aceste paste cu ciuperci ce merita incercate mai ales ca se fac in mai putin de 30 minute...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr tagliatelle
  • 1 cutie ciuperci champignion
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura patrunjel tocat( facultativ)
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de ciuperci:

Ciupercile se scurg bine de lichidul de conservare.Iar daca nu sunt deja feliate,le feliem in felii subtiri.


Intr-o tigaie punem la incins ulei si adaugam catelul de usturoi.Cind acesta a prins culoare il eliminam.


Adaugam in tigaie ciupercile si le lasam la calit la foc iute citeva minute.Adaugam apoi bulionul diluat in putina apa,adaugam sare si piper dupa gust.Lasam citeva minute la foc mic.


Separat intr-o oala punem apa.Cind aceasta fierbe se adauga sare iar apoi cind apa fierbe din nou adaugam pastele care se vor fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.Cind sunt fierte le scurgem de apa.


Asezam pastele intr-o farfurie si deasupra punem sosul si presaram cu patrunjel tocat fin.


Se servesc fierbinti.

 

TIPS-URI

1

Sunt mult mai gustoase daca se vor folosi ciupercile proaspete.

2

Usturoiul il putem inlocui cu o ceapa tocata foarte fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

20.03.2013, 13:36

La multi ani Andreea sanatate si bucurii

epurasha2bb 1

20.03.2013, 22:04

la multi ani ! si complimente pentru mancare!arata minunat !

Andreea Caroline 1

20.03.2013, 23:06

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de ciuperci