Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute

de mihaelar63 in Paste, 6 Mai 2020 | 162 vizualizari

 

 Adica pe italieneste ,, Tagliatelle con spinaci, formaggio e peperoncino "
 Delicios de simplu de preparat si de devorat .
Secretul acesttor paste este  folosirea branzei potrivite in combinatie cu unt si spanac   verde proaspat .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliatelle
  • 250 gr spanac proaspat-de gradina
  • 100 gr branza Gran Padano sau parmezan
  • 50 ml unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingurita rasa usturoi granulat
  • 1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute:


  1. Curatati si spalati legumele .

  2. Ardeii se taie rondele . Spanacul se taie fasii.

  3. Pastele se fierb in apa cu sare ,respectand indicatiile de pe ambalaj .

  4. Scurgeti tagliatelllele in strecuratoare .Pastrati putina apa in care au fiert pastele.

  5. Intr-o tigaie incapatoare se infierbanta uleiul cu unt .

  6. Se adauga rondelele de ardei iute si pastele .

  7. Razuiti deasupra jumatate din cantitatea de branza si amestecati .

  8. Branza si untul vor forma un invelis catifelat pastelor .

  9. Daca vreti ca sa aveti un sos mai cremos , se pune putina apa in care au fiert .

  10. Cat sunt inca pe foc se pune spanacul si usturoiul si se tine 1-2 minute , atat cat sa se inmoaie .

  11. Asezonati cu piper .Gustati si sarati daca mai este nevoie .

  12. Serviti tagliatelllele cu spanac cat sunt calde cu branza proaspat razuita pe deasupra . .

  13. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Alegeti paste de calitate .

2

Respectati timpii de fierbere de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

06.05.2020, 22:52

Nu cred că aș lua și ardeiul iute, dar în rest, chiar este pe placul meu...

Rocsi 1

07.05.2020, 19:14

Panacris 1

08.05.2020, 14:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu spanac şi ricotta