Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute

de mihaelar63 in Paste, 6 Mai 2020 | 1712 vizualizari

 

 Adica pe italieneste ,, Tagliatelle con spinaci, formaggio e peperoncino "
 Delicios de simplu de preparat si de devorat .
Secretul acesttor paste este  folosirea branzei potrivite in combinatie cu unt si spanac   verde proaspat .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliatelle
  • 250 gr spanac proaspat-de gradina
  • 100 gr branza Gran Padano sau parmezan
  • 50 ml unt
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingurita rasa usturoi granulat
  • 1/4 lingurita mix piper proaspat rasnit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ardeii se taie rondele . Spanacul se taie fasii.
  3. Pastele se fierb in apa cu sare ,respectand indicatiile de pe ambalaj .
  4.  Scurgeti tagliatelllele in strecuratoare .Pastrati putina apa in care au fiert pastele.
  5. Intr-o tigaie incapatoare se infierbanta uleiul cu unt .
  6. Se adauga  rondelele de ardei iute si pastele .
  7. Razuiti deasupra jumatate din cantitatea de branza si amestecati .
  8. Branza si untul vor forma un invelis catifelat pastelor .
  9. Daca vreti ca sa aveti un sos mai cremos , se pune putina apa in care au fiert .
  10. Cat sunt inca pe foc se pune spanacul si usturoiul  si se tine 1-2 minute , atat cat sa se inmoaie .
  11. Asezonati cu piper .Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  12. Serviti tagliatelllele cu spanac cat sunt calde cu branza proaspat razuita pe deasupra . .
  13.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Alegeti paste de calitate .

2

Respectati timpii de fierbere de pe ambalaj .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac, branza si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RODIMUR 1

06.05.2020, 22:52

Nu cred că aș lua și ardeiul iute, dar în rest, chiar este pe placul meu...

Rocsi 1

07.05.2020, 19:14

Panacris 1

08.05.2020, 14:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu spanac la cuptor