Taietei chinezesti cu pui si legume

de Oana in Paste, 8 Ian 2012 | 12318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3 linguri sos de soia
  • o lingurita usturoi ras
  • o lingurita ghimbir ras
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • 2 felii de telina
  • 10 cm praz
  • o cana suc de rosii
  • 2 linguri sos dulce-picant
  • 100 g taietei de orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei chinezesti cu pui si legume:

Pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca cu sosul de soia, ghimbirul si usturoiul ras. Se lasa la frigider 15 minute.


Intre timp se pregatesc legumele. Se curata, se spala si se taie bastonase subtiri. Taieteii de orez se fierb in apa cu sare 5 minute, apoi se scurg.


In wok se pun 2 linguri de ulei, apoi se adauga puiul cu sosul de soia si se lasa la rumenit, amestecand din cand in cand, sa se inmoaie pe toate partile. Se adauga legumele si putina apa si se lasa sa se inmoaie 5 minute. La final se adauga sucul de rosii si sosul dulce-picant. Se pun taieteii si se amesteca usor, apoi se mai fierb 2 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei chinezesti cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lorra 1

08.01.2012, 18:18

papa bun

Denissa 1

08.01.2012, 18:50

o nebunie!!!!
arata super
vreau si eu si precis nu mai sunt

mena29 1

09.01.2012, 13:55

Ce buni or fi fost...cu siguranta nu mai sunt ...)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui si legume