Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure

de mihaelar63 in Paste, 11 Mai 2013 | 2651 vizualizari

 

Cum se pregateste omul pentru gratar ? Muult , sa fie !!! Asadar am ramas cu carne de vitel si piept de pui ,, pe stoc '' . Nimic nu se pierde , totul se transforma !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle cu rosii
  • 500 gr carne vitel si piept de pui la gratar
  • 300 gr ciuperci de padure congelate 100 ml ulei
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 150 ml smantana slaba
  • 1 ou
  • mix de branza razuita
  • 250 gr unt
  • 2 linguri de pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure:

Fierbeti pastele in multa apa cu sare , le scurgeti .

Prajiti usor in ulei ceapa , usturoiul si carnea  feliate.Sarati .

Adaugati ciupercile , o lingura de faina , amestecati si turnati treptat laptele .

In aceasta ciulama amestecati piperul alb,busuiocul si patrunjelul verde tocat marunt .

Ungeti un vas de termorezistent cu unt si tapetati cu pesmet .

Puneti un rand de paste alternat cu  ciulama .Continuati pana se termina materialul.

Incheiati turnand pe deasupra smantana batuta cu ou si sare .Presarati brnza razuita.

Gratinati la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.

Serviti preparatul cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle gratinate cu carne si ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Lasagna italiana