Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

de Bya Ralu in Paste, 22 Ian 2016 | 925 vizualizari

 

O reteta de te lingi pe degete :))) am facut-o dupa aceasta reteta http://www.andreibartesch.com/tag/creveti-sos-alb/

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete tagliolini
  • 100 g creveti congelati
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 -2 catei de usturoi
  • 3-4 rosii cherry
  • 2 linguri de smantana
  • cateva frunze de busuioc
  • patrunjel uscat
  • unt
  • parmezan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga.

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati.

Rosiile se taie in patru, iar frunzele de busuioc se taie la dimensiunea dorita (nu foarte marunt.) si se pun in tigaie peste creveti.

Se adauga si usturoiul strivit, se lasa cateva minute pe foc dupa care se adauga smantana, condimentele si pastele scurse de zeama.

Se pune putin parmezan si se amesteca usor.

Se servesc calde cu mult parmezan

 

TIPS-URI

1

puteti sa folositi patrunjel proaspat in loc de cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-0
Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-1
Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-2
Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-3
Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-4
Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb-5

COMENTARII (38)

Rux

Rux 1

25.01.2016, 23:06

Ce bunatate gurita

Bya Ralu

Bya Ralu 1

27.01.2016, 16:13

multumesc ruxyca

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 23:04

Hmm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!