Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

de Bya Ralu in Paste, 22 Ian 2016 | 1083 vizualizari

 

O reteta de te lingi pe degete :))) am facut-o dupa aceasta reteta http://www.andreibartesch.com/tag/creveti-sos-alb/

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete tagliolini
  • 100 g creveti congelati
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 -2 catei de usturoi
  • 3-4 rosii cherry
  • 2 linguri de smantana
  • cateva frunze de busuioc
  • patrunjel uscat
  • unt
  • parmezan
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb:

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga.


Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati.


Rosiile se taie in patru, iar frunzele de busuioc se taie la dimensiunea dorita (nu foarte marunt.) si se pun in tigaie peste creveti.


Se adauga si usturoiul strivit, se lasa cateva minute pe foc dupa care se adauga smantana, condimentele si pastele scurse de zeama.


Se pune putin parmezan si se amesteca usor.


Se servesc calde cu mult parmezan

 

TIPS-URI

1

puteti sa folositi patrunjel proaspat in loc de cel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

25.01.2016, 23:06

Ce bunatate gurita

Bya Ralu 1

27.01.2016, 16:13

multumesc ruxyca

noiinbucatarie 1

02.02.2016, 23:04

Hmm, ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel