Cotlet in sos picant cu paste

de Dya Daniela Andrei in Paste, 14 Aug 2011 | 2729 vizualizari

 

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant cu paste:

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant


Modul de preparare al Pastelor:


Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare. Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute. Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).


Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2011, 21:16

va multumesc si va pup cu drag!

alinutzika 1

15.08.2011, 22:30

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2011, 23:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu carne si sos