Cotlet in sos picant cu paste

de Dya Daniela Andrei in Paste, 14 Aug 2011 | 1976 vizualizari

 

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant cu paste:

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant


Modul de preparare al Pastelor:


Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare. Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute. Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).


Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2011, 21:16

va multumesc si va pup cu drag!

alinutzika 1

15.08.2011, 22:30

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2011, 23:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spätzle