Cotlet in sos picant cu paste

de Dya Daniela Andrei in Paste, 14 Aug 2011 | 3716 vizualizari

 

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet in sos picant cu paste:

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant

Modul de preparare al Pastelor:

Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).

Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza