Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras

de Andreea Caroline in Paste, 9 Sep 2012 | 5949 vizualizari

 

stind aici am invatat sa fac to felul de paste...pastele fiind ptr italieni cum e ciorba la prinz ptr noi...iar ei fac pastele cu absolut orice....

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tagliatelle
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr masline negre
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras:

pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.


intr-o tigaie punem 2 linguri ulei .


cind acesta s-a incins punem catelul de usturoi curatat.


cind acesta a prins culoare,il scoatem din tigaie.


adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca.


cind a prins culoarea aurie adaugam dovleceii taiati in jumatate pe lung apoi rondele,ardeiul taiat cuburi.


lasam sa se caleasca.


punem sare,piper.adaugam maslinele si mai lasam 5 minute.


adaugam pastele si amestecam totul foarte bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

11.09.2012, 12:34

place

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:30

Mmmm....ce bunatateee

ANNA_46 1

13.09.2012, 22:35

Un papa bun si rapid , merge la fovorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Margueritte cu somon afumat