Paste fainoase cu 3 feluri de branza

de nadina73 in Paste, 6 Aug 2010 | 4399 vizualizari

 

super bune si rapide si de mancat si de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 punga pasta fainoase(melcisori am pus eu)500 g
  • putina sare
  • 500 g branza de vaci
  • mozzarella 100 g
  • cascaval  razuit 100g
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste fainoase cu 3 feluri de branza:

Se pune apa sa fiarba cu sare si 3 linguri de ulei,cand clocoteste se pun pastele fainoase si se lasa sa fiarba 7-8 minute (depinde de paste)


Cand sant fierte se scurg de apa si se lasa putin intr-o strecutaroare(eu nu le clatesc cu apa)


Intr-o tigaie sau cratita se pune untul la topit apoi se pun pastele bine scurse si branza de vaci se amesteca bine dupa care se pune mozzarella si cascavalul.


Se servesc simple sau cu zahar(pitici mei vor cu zahar)


Calde au fost minunate ...................super bune

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fainoase cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Laly 1

06.08.2010, 12:36

Ce credeati ca ati scapat de mine?

Bucataras Medi 1

09.08.2010, 22:57

delicioase............

nadina73 1

10.08.2010, 14:38

multumesc mult pentru toate cate un pupic dulce

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata