Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit

de Sylvia in Fructe de mare, 2 Mai 2014 | 4838 vizualizari

 

Va prezint o mancare simpla si aromata, un pranz coreean lejer cu taietei , creveti, spanac in aburi, ardei rosu si ceapa verde. Bucataria coreana traditionala este o bucatarie aparent saraca dar cu alimente extrem de sanatoase, gatite sanatos.

 

INGREDIENTE

  • taietei
  • spanac
  • creveti
  • ardei rosu
  • ceapa verde
  • ulei susan
  • sos soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit:

Prepararea este extrem de simpla, se lasa taieteii in apa clocotita rimp de 3-5 minute. Separat se inabuseste in aburi spanacul verde pret de cateva secunde pana se inmoaie frunzele. Crevetii decorticati se trag la tigaie in putin ulei de susan si pret de un minut. Ardeii se taie fasii lungi si ceapa verde rondele.

Se monteaza farfuria cu taieteii la baza apoi legumele si crevetii, se mai asezoneaza cu putin ulei de susan ( 2-3 picaturi) si eventual pasta de ardei iute.

Este o mancare extrem de usoara si aromata un pranz perfect leger. Eu am servit pe post de éntre o supa de alge cu miso si gata masa :) in cateva minute. 

TIPS-URI

1

inabusiti spanacul timp foarte scurt ca sa isi pastreze textura

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:33

super!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:39

Super gustosi si arata perfect

Sylvia 1

04.05.2014, 22:51

ma bucur ca va place !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu creveti