Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit

de Sylvia in Fructe de mare, 2 Mai 2014 | 3033 vizualizari

 

Va prezint o mancare simpla si aromata, un pranz coreean lejer cu taietei , creveti, spanac in aburi, ardei rosu si ceapa verde. Bucataria coreana traditionala este o bucatarie aparent saraca dar cu alimente extrem de sanatoase, gatite sanatos.

 

INGREDIENTE

  • taietei
  • spanac
  • creveti
  • ardei rosu
  • ceapa verde
  • ulei susan
  • sos soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit:

Prepararea este extrem de simpla, se lasa taieteii in apa clocotita rimp de 3-5 minute. Separat se inabuseste in aburi spanacul verde pret de cateva secunde pana se inmoaie frunzele. Crevetii decorticati se trag la tigaie in putin ulei de susan si pret de un minut. Ardeii se taie fasii lungi si ceapa verde rondele.


Se monteaza farfuria cu taieteii la baza apoi legumele si crevetii, se mai asezoneaza cu putin ulei de susan ( 2-3 picaturi) si eventual pasta de ardei iute.


Este o mancare extrem de usoara si aromata un pranz perfect leger. Eu am servit pe post de éntre o supa de alge cu miso si gata masa :) in cateva minute.

 

TIPS-URI

1

inabusiti spanacul timp foarte scurt ca sa isi pastreze textura

Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei coreeni cu creveti si spanac inabusit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:33

super!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:39

Super gustosi si arata perfect

Sylvia 1

04.05.2014, 22:51

ma bucur ca va place !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu creveti