Orez cu creveti si sofran

de cristeena20 in Fructe de mare, 15 Feb 2015 | 3176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez cu bob rotund
  • 150 gr creveti decorticati
  • ulei de masline
  • 1 cana de mix de legume (morcov, ceapa, broccoli, conopida)
  • supa de pui
  • sofran, ghimbir, sare, piper alb, chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si sofran:

- Punem putina ceapa tocata la robot la calit cu ulei de masline si adaugam orezul (nu spalam in niciun fel orezul). Amestecam putin si adaugam supa de lui (4 cani). Daca nu aveti supa de pui facuta, faceti cu un cub de concentrat. Adaugam legumele mix (eu am folosit congelate). Lasam sa fiarba si cand este aproape fiert adaugam crevetii (eu am avut mici, congelati).


- Adaugam sare, piper alb si am razuit ff putin ghimbir. Apoi punem sofran (nu foarte mult pentru ca este destul de puternic). Si pentru ca mie imi place la nebunie mancarea picanta, eu am aduagat chilli proaspat tocat marunt. Stingem focul si servim .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si sofran" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ksenya 1

16.02.2015, 09:37

buna reteta

mihaelar63 1

16.02.2015, 09:39

Eu iau totul

anca_rm 1

16.02.2015, 15:43

uite asa stiu ce gatesc azi , creveti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveti si surimi