Taitei cu pui la cuptor

de rena in Pui, 3 Ian 2014 | 6959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • un pachet de taitei
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 1lingura de bulion
  • sare,boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu pui la cuptor:

Taiem puiul in  bucati mari.

Intr-o oala punem uleiul si prajim puiul pe anbele parti,tocam ceapa si usturoiul si il punem la calit.

Dam rosiile pe razaroare si amestecam cu o lingura de bulion si le adaugam in oala cu puiul prajit.

Punem sare , piperul si foi de dafin dupa gust, adaugam doua pahare cu apa si lasam sa fiarba 20 de min.

Dupa ce sa fiert un pic puiul rasturnam oala intr-un vas adanc punem taitei si apa calda (un deget mai sus de taitei) si bagam la cuptor pina se fierb taitei.

Servim cu patrunjel taiat marunt sau cu branza rasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan