Taitei de casa

de -Miti- in Paste, 26 Ian 2011 | 2733 vizualizari

 

Ar fi trebuie sa iasa mai subtiri,ai mei au fost asa de grosi ca fetita mea a zis ca a mancat supa cu serpi!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura de apa rece
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3/4 cup faina
  • 1 picatura de colorant alimentar galben (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Bate oul cu apa si sarea.


Adauga faina si praful de copt,putin cate putin.


Se framanta pana se obtine un aluat.


Pune o mana de faina pe suprafata de lucru si intinde o foaie subtire.


Lasa sa se usuce cam o ora si apoi ruleaza foaia.


Se taie fasii de grosimea dorita.


Se pot lasa la uscat sau se pot folosi imediat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

-Miti- 1

27.01.2011, 10:04

kamy 1

27.01.2011, 11:25

miti...buni taitei de casa soacra-mea imi face eu nu ma pricep dar zicea ca-i face(am si vazut-o in actiune de cateva ori) numai din ou si faina cat cuprinde,putina sare si foaia intinsa fff bine(sa se vada blatul prin ea)infainata pe ambele parti,taiati taiteii si dupa rasfirati si lasati sa se usuce de gura-s buna...practica maa omoara

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:49

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa