Taitei de orez cu cotlet de porc

de bahna_violeta in Porc, 31 Oct 2012 | 2373 vizualizari

 

O reteta simpa,pe cat de simpla pe atat de delicioasa.E ideala pentru acei carora le place mancarea chinezeasca.

 

INGREDIENTE

  • 500 g taitei de orez
  • 150 g cotlet de porc
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de orez cu cotlet de porc:

Punem taitei de orez in apa clocotita cat sa ii acopere, dar nu pe foc, lasam asa acoperit.


Intre timp prajim cotletul de porc pe care l-am taiat fasii. Cand s-a prajit destul de bine scurgem taitei de apa si ii punem peste carne. Ii mai lasam pe foc circa 10 minute la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Lau 1

31.10.2012, 20:04

adry88 1

31.10.2012, 21:30

MotanLaOale 1

31.10.2012, 23:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan