Tamagoyaki (Omleta asiatica)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingura lapte
  • 1 lingura morcov tocata marunt
  • 1 lingura ceapa toacat marunt
  • 1 lingura ceapa verde toata marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tamagoyaki (Omleta asiatica):

Se bat ouale impreuna cu sarea si laptele. Se strecoara printr-o sita fina, apoi se amesteca cu restul ingredientelor.


Se unge o tigaie antiaderenta cu foarte putin ulei si se incalzeste la foc mic. Se adauga 1/2 din compozitie si se roteste tigaia astfel incat toata baza sa fie acoperita cu mixul de oua. Se lasa pana este gatita pe jumatate, suprafata fiind inca usor lichida. Se ruleaza pana la jumatate, de la dreapta spre centru, se muta clatita spre partea dreapta tigaii, apoi se adauga 1/4 din compozitie in partea stanga a tigaii. Se lasa pana e gatita pe jumatate. Se ruleaza iar de la dreapta spre centru, se muta spre dreapta tigaii si se adauga restul de compozitie in partea stanga. Se lasa pana e gatita pe jumatate si se ruleaza complet.


Se scoate cu grija pe un tocator si se lasa la racit.


Se taie bucati si se serveste imediat.

 

TIPS-URI

1

Face deseori parte din micul dejun asiatic impreuna cu somon la gratar, onigiri (bile din orez), supa miso etc. (a doua imagine)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki (Omleta asiatica)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.04.2016, 10:44

RuxyRux 1

14.04.2016, 23:05

Excelenta!

marcela1979 1

22.04.2016, 22:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj